fbpx

tientallen soorten seizoensbloemen van maart tot november

voor floristen, particulieren, feesten, boeketten en workshops

Lent-bio-biologische-bloemen-veldbloemen

Traag, bijzonder en beweeglijk, kwalitatief, karaktervol en liefst net dat beetje anders

Ik ben Ruth en teel sinds 2015 biologische bloemen. Het pad ging via Ruddervoorde naar Ichtegem en leidde tot een derde nieuwe start in Zwevegem.

Ik ben een impulsieve twijfelaar, een optimist, een tegendraadse denker en een doener. Ook een mama van 2 energieke dochters.

En ondernemer... want naast het veldwerk en het letterlijke aarden met de handen in de grond, houd ik ook van de diversiteit, multitasking, het zelf kunnen beslissen en de vrijheid die een eigen bedrijf je brengt.

Voel, Ruik, eet, geniet...

kies voor Producten waar je in gelooft,

investeer in mensen voor wie je een verschil uitmaakt

en Geniet van de liefde en de passie die zij je ermee doorgeven.

Waarom zou je bio bloemen kopen als je ze niet opeet?

Omdat het over meer gaat dan je eigen gezondheid of veiligheid, hoe belangrijk die ook zijn. Maar wat met de lange termijn voor deze schitterende planeet, de biodiversiteit, de dieren, de bossen, onze bodem?

Ecologisch telen betekent dat je bv. geen kunstmest gebruikt, geen pesticiden en in mijn geval ook geen andere gewasbeschermingsmiddelen.  Het draait om de bodem en wat daarin leeft. Het is een geven en nemen van zowel het negatieve als het positieve. Voor mij betekent het niet kiezen voor massa, snelheid, goedkoop en steeds groter. Maar wel voor kwaliteit, positiviteit, veel passie en diversiteit.

Dus waarom kiezen voor natuurlijke bloemen? Voor de gezondheid van onze bodem en uit zorg voor de overweldigende natuur. Maar ook voor een eerlijk loon voor alle schakels (van teler tot florist) en ja, direct en indirect ook voor jouw gezondheid.

Inschrijven op de wachtlijst Gelieve je e-mail te bevestigen, ik geef een seintje als dit product weer te reserveren is.