Een overzicht

Juni, mijn verjaardagsmaand!

De eerste knopjes komen misschien tevoorschijn? Of moet je nog wat geduld oefenen? Hopelijk vinden jullie voor de vakantie nog wat tijd voor deze taakjes.

  • BEGIN JUNI: nog een laatste rondje zaaien kan vanaf nu. Welke kunnen nog gezaaid worden? Experimenteren kan je met alles maar mijn tips vind je in de video.
  • BEGIN JUNI: we startten in mei een experiment met de dahlia knollen. De gewortelde kunnen net zoals de anderen nog steeds de grond in. Kwam je er nog niet toe? Het is nog niet te laat. En ook de stock vermeerderen kan nog door het nemen van stekjes, de rest van je knol plant je samen met de anderen in volle grond.
  • DE HELE MAAND JUNI: planten! Zijn de kiemplantjes goed doorworteld? Tonen ze een paar ‘echte’ bladeren? Blijf alle plantjes water geven en goed in de gaten houden. Als ze klaar zijn, dan kan je een weekje afharden en dan uitplanten. Tegen eind juni zitten bijna alle plantjes in de grond
  • DE HELE MAAND JUNI: steun je planten door een net of een paaltje en pinch wanneer ze groot genoeg zijn. Beide video’s tonen jullie hoe het moet.
Inschrijven op de wachtlijst Gelieve je e-mail te bevestigen, ik geef een seintje als dit product weer te reserveren is.